Evenementen

12
Apr
Holstein Libramont
Libramont

Libramont, België - 12 et 13 Avril 2019 (8.30 - 18.30)

Stand H2.B5

La Confrontation européenne est un événement très attendu par les éleveurs Holstein internationaux

Organisée tous les 3 ans par l’un des membres de la Confédération européenne Holstein (EHRC), son programme intègre l'organisation du concours Holstein et Red Holstein le plus prestigieux en Europe mais aussi de multiples occasions pour les professionnels internationaux de se rencontrer. 

Près de 20 pays participent à cet événement qui se tiendra les 12 et 13 avril 2019 à Libramont en Belgique, au cœur de l’Europe.

--

Die europäische Konfrontation Holstein & Red Holstein Wettbewerb in Europa, siehe weltweit. Es bringt alle 3 Jahre die besten Holstein Kühe zusammen.

2019 findet es am 12. und 13. April in Libramont, Belgien, statt. Fast 20 Länder werden bei Tierwettbewerben und beim Wettbewerb junger Züchter vertreten sein.

 

28
Jun
NRM beurs
IJsselhallen Zwolle

NRM 2019

28 & 29 juni Zwolle

Hét trefpunt voor melkveehouders 

Voor veel veehouders is de Nationale Rundvee Manifestatie hét koeienfeest van het jaar. Het is de plek waar rundveehouders en bedrijven voor rundveeverbetering elkaar ontmoeten. Het evenement is een visitekaartje voor de prestaties op het gebied van rundveeverbetering. Met keuringen, een presentatie van dochtergroepen en een vakbeurs zet de NRM de kwaliteiten van het Nederlandse rundvee op de kaart. De belangstelling voor de manifestatie is groot: jaarlijks trekt het evenement vele duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

Graag verwelkomen we u tijdens de NRM op onze stand. 

26
Jul
Beurs Libramont
Libramont

85 editie van de landbouw, bosbouw en agri-food beurs van libramont van 26 tot en met 29 juli 2019!

De Landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is de grootste openluchtbeurs ter wereld. Elk jaar verwelkomt ze bijna 220 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken op een terrein van 300 000 m².

Meer weten, kijk op: www.foiredelibramont.com

10
Sep
Space
Rennes, France

Tuesday 10 to Friday 13 September at the Parx- Expo exhibition centre in Rennes, France.

Le salon International des productions animales

The international exhibition for animal production