Medewerker verkoop binnendienst stalinrichting (Leeuwarden)

Bedrijfsprofiel

Cowhouse International is een begrip in de sector als het om huisvesting van melkkoeien gaat. De producten hebben een sterk onderscheidend karakter in de markt en worden ontwikkeld o.b.v. eigen onderzoek en in samenwerking met toonaangevende internationale partners. 80% van de producten worden geëxporteerd naar het buitenland. Ons doel is de gezondheid en leefomstandigheden van koeien te optimaliseren, waardoor de melkproductie op een natuurlijke basis wordt verbeterd.

Functie omschrijving

Je bent in teamverband, met je collega’s, verantwoordelijk voor de in-/verkoop van onze stalinrichtingsconcepten in binnen- en buitenland. Als schakel tussen onze klanten, ons dealernetwerk en de interne processen engineering, productie, inkoop en magazijn ondersteun en begeleid jij zowel het offerte- als het orderstadium.

Functie eisen

Je functioneert op hbo-niveau en hebt kennis van en affiniteit met de melkveehouderij en stalinrichting. Communiceren in de moderne talen Engels en Duits is gezien het internationale karakter van het bedrijf een must. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, bent enthousiast, hebt technisch inzicht en denkt klantgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een veelzijdige baan in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Standplaats: Leeuwarden

Solliciteren

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Rinse Andringa, telefoonnummer: 088 – 10 12 900.  Een brief waarin je motiveert waarom jij voor ons de beste kandidaat bent aangevuld met je cv kun je sturen naar rinse@cowhouse.nl

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op: www.cowhouse.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.