Ook dit jaar weer subsidiemogelijkheden voor jonge landbouwers!

Per 2 december kunnen jonge boeren weer een subsidie aanvragen in de Jonge Landbouwersregeling (JOLA). Hiermee krijgen jonge landbouwers de kans om te investeren in innovatieve en duurzame systemen voor het bedrijf.

Van 2 december 2019 tot en met 7 februari 2020 kunnen jonge landbouwers (< 41 jaar) subsidie aanvragen voor de aanschaf van modernere voorzieningen, installaties en machines. Met de JOLA-regeling heeft u recht op 30% subsidie op uw investering. De subsidie bedraagt minimaal €10.000 en maximaal €20.000 per aanvraag. Met deze bijdrage kunnen jonge boeren onder meer koematrassen aanschaffen.

Jonge ondernemers ondersteunen en versterken

De regeling is bedoeld om jonge agrarische ondernemers te ondersteunen in het verduurzamen en versterken van hun bedrijf. Investeringen die in aanmerking komen voor subsidie staan op een zogenaamde lijst van investeringscategorieën. Per categorie zijn punten toegewezen die het uitgangspunt zullen zijn voor rangschikking van alle aanvragen. Dit kan nodig zijn als het budget niet toereikend is voor alle aanvragen.

Meer weten over de regeling kijk op: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-jonge-landbouwers

Interesse in onze koematrassen? Lees meer over de Dutch Mountain koematras, Friesian Island koematras en de Friesian Polder koematras 

Of neem contact op via info@cowhouse.nl, tel: +31 (0)88 1012 900