'Voersysteem klaar voor vertrek, een stalrenovatie en een succesvolle open dag!'

Afgelopen weken zijn er weer mooie projecten afgerond: Een Easyfood voersysteem is opgeladen en zal worden afgeleverd in Meppen-Rühle, in Beetgum is een stal gedeeltelijk voorzien van de Pasture Mat koematras en er kan teruggekeken worden op een succesvolle & drukbezochte open dag in Normandië.

Easyfood voersysteem
Het Easyfood voersysteem is vorige week geladen bij Cowhouse en klaar voor vertrek. De Easyfood wordt deze week geleverd bij Laurenz Muke in Meppen-Rühle (Germany). Het systeem is 12 meter lang en beschikt over 2 x 16 vreetplaatsen.

Renovatie Beetgum – Pasture Mat koematras
In het Friese dorp Beetgum is op het melkveebedrijf van de familie Wassenaar een mooi project afgerond. De ligboxen moesten worden gerenoveerd met andere boxdekking. Nadat ze zich in de buurt hadden geörienteerd op de Pasture Mat waren ze erg enthousiast over de koematras. Inmiddels is één deel van de stal voorzien van de Pasture Mat.

Succesvolle en drukbezochte open dag in Normandië

Op 15 februari organiseerde Cowhouse een open dag op twee melkveebedrijven in Normandië. Het bedrijf van d'Enscures, een nieuwbouwbedrijf, en het bedrijf Tranchand, een renovatiestal, zetten de deuren open voor publiek. Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde open dag!