Werken bij Cowhouse

WIJ ZOEKEN EEN NIEUWE COLLEGA!

Medewerker Verkoop Binnendienst

Bedrijfsprofiel

Cowhouse International is een begrip in de sector als het om huisvesting van melkkoeien gaat. De producten hebben een sterk onderscheidend karakter in de markt en worden ontwikkeld o.b.v. eigen onderzoek en in samenwerking met toonaangevende internationale partners. Ons doel is de gezondheid en leefomstandigheden van koeien te optimaliseren, waardoor de melkproductie op een natuurlijke basis wordt verbeterd. Van de totale omzet wordt ca. 65% in het buitenland gerealiseerd.

Functieomschrijving

Je bent in teamverband verantwoordelijk voor de verkoop van onze stalinrichtingsconcepten in binnen- en buitenland. Als schakel tussen onze klanten en dealers enerzijds en de interne processen engineering, productie, inkoop en magazijn ondersteuning anderzijds. Tevens begeleid jij zowel het offerte- als het orderstadium.

Functie-eisen

Je functioneert op hbo-niveau en hebt kennis van en affiniteit met de melkveehouderij. Communiceren in de moderne talen Engels en Duits is gezien het internationale karakter van het bedrijf een pré. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid, bent enthousiast, hebt technisch inzicht en denkt klantgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een veelzijdige baan in een toonaangevend, geavanceerd bedrijf. Je werkt in een informele omgeving met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Standplaats: Leeuwarden

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij je in bovenstaand profiel?

Dan gaan we graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Rinse Andringa, telefoonnummer: 088 – 10 12 900. Een brief waarin je motiveert waarom jij voor ons de beste kandidaat bent aangevuld met je cv kun je sturen naar info@cowhouse.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.