Geen stress van hittestress

Images of

Windforce

De zomer staat weer voor de deur en velen van u zijn de hete dagen van vorig jaar nog niet vergeten. Naast het koelen van de koeien is ook de luchtverversing in de stal erg belangrijk.

Ventilatieplan

Bij het opstellen van een ventilatieplan proberen we altijd met beide zaken rekening te houden.

Wilt u weten wat de beste ventilatie-oplossing is voor uw stal? Neem dan contact op met onze koecomfort Egbert Anne Andringa voor een vrijblijvend ventilatieadvies.

Neem direct contact op met Egbert Anne via:

Email: egbertanne@cowhouse.nl

Tel: 06 - 13 23 23 57

Images of

Breeze Fan
Breeze Fan
Windforce
Windforce 5 en 3
Breeze Fan

Een goed stalklimaat is essentieel voor een hoog comfortniveau

Veranderingen in temperatuur, wind en neerslag, stress veroorzaakt door licht, ruimte- en dier gerelateerde thermische processen zijn enkele factoren die het klimaat in de stal beïnvloeden. Goede ventilatie en stabiele temperaturen hebben een directe uitwerking op het welzijn van de koeien en daardoor ook op de melkproductie.

Onze producten

Windforce ventilator

De Windforce creëert een luchtstroom met een extreme snelheid waardoor koeien optimaal gekoeld worden en insecten uit de stal verdwijnen. Bijkomend voordeel is dat er verse buitenlucht via de zijgevels wordt aangezogen in de stal.

Breeze Fan ventilator

De Breeze Fan ventilator zorgt voor een luchtstroom met hoge snelheid in de stal waardoor koeien gekoeld worden en insecten verdwijnen.

Deze website maakt gebruik van cookies.