Deze website maakt gebruik van cookies.

Over Cowhouse International

20 jaar ervaring

Cowhouse International heeft haar hoofdkantoor gevestigd in de provincie Fryslân; het oorsprongsgebied van de beroemde zwartbonte Friesian-Holstein koeien. Door ruim 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige stalinrichting hebben wij ons weten te ontwikkelen tot een begrip op het gebied van koecomfort in binnen- en buitenland.

Onze concepten hebben een sterk innovatief karakter en zijn ontwikkeld op basis van het natuurlijke gedrag van de koe. De vrije natuur dient hierbij als voorbeeld om structurele verbeteringen aan te brengen in haar leef- en werkomgeving. Door middel van onderzoek kijken wij naar het natuurlijke gedrag van koeien. Wij maken hierbij gebruik van timelapse video's en sensortechnologie. Naast het bestuderen van het gedrag speelt arbeidsgemak ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze producten, om zowel de koe als de veehouder comfort te bieden.

Cowhouse onderhoudt nauwe contacten met internationale universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierenwelzijn. Op basis van onderzoeken en ervaringen van vooraanstaande veehouders zijn wij constant bezig om onze producten door te ontwikkelen. Deze worden uitgebreid getest op onze testbedrijven. 

Waarom veehouders graag met ons samenwerken

  • Luisteren en maatwerk leveren
  • Koe als uitgangspunt
  • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis
  • Concepten met een innovatief karakter
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Images of

Koe
Kantoor Cowhouse

Team

Ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers met hart voor de melkveehouderijsector.

Wij zien onszelf als spil in een hecht netwerk van professionele partners

Als internationaal bedrijf in de melkveesector zijn wij iedere dag actief om de leefomgeving van de koe te verbeteren. Dit doen wij wereldwijd door het bieden van innovatieve oplossingen. Hierbij werken wij samen met progressieve melkveehouders, kennisinstituten  en leveranciers. Wij investeren veel in onderzoek en bestuderen daarbij het gedrag van koeien. Hierdoor zijn wij in staat om onze vooraanstaande positie als innovatieve stalinrichter te behouden.

  • Analyse video-observaties en dataverzameling
  • Productonwikkeling i.s.m. progressieve melkveehouders en kennisinstituten
  • Oplossingen voor verschillende stalsituaties en klimaten
  • Levering en installatie
Boer met koeien