Deze website maakt gebruik van cookies.

BioRail ligboxsysteem For cows

BioRail ligbox systeem; Flexibiliteit in de stal

De BioRail ligbox is corrosiebestending en na installatie volledig instelbaar in hoogte en breedte. Dit biedt meer flexibiliteit in de stal én zorgt voor meer ligcomfort voor de koe

Images of BioRail ligboxsysteem

Biorail project Duitsland
Project BioRail Duitsland
Behnken project Biorail
Bakker project BioRail
Hettinga koeien Biorail
BioRail Amerika
Bakker BioRail ligboxen systeem

Veelzijdig, stabiel en snelle montage

De BioRail ligbox kenmerkt zich door veelzijdigheid, stabiliteit en installatie-efficiëntie. De ligboxen worden opgehangen aan twee stabiele 2,5” buizen. De BioRail ligbox is uitermate geschikt voor diepstrooisel stallen. Het systeem wordt gemonteerd aan de spantconstructie met in het midden een stevige standpaal. Hierdoor is er zeer weinig contact tussen het ijzer en het instrooimateriaal. Bij de meeste ligboxafscheidingen staan de bevestigingspunten allemaal in het strooisel, bij het Biorail ligboxensysteem is dit niet het geval.

Met het BioRail systeem profiteren de koeien van een hoge mate van bewegingsvrijheid. Dus een goeie combinatie van koecomfort en duurzaamheid

De BioRail is corrosiebestending en na installatie volledig instelbaar in hoogte en breedte. Dit biedt meer flexibiliteit in de stal en zorgt voor meer ligcomfort voor de koe. Een stal kan daardoor eerst ingericht worden voor jongvee, later voor droge koeien en eventueel nog later voor melkkoeien.

Kenmerken

 • Meer ruimte en comfort voor de koe
 • Zeer goede combinatie van koecomfort en duurzaamheid
 • Ideaal voor diepstrooisel- en zandstallen
 • Flexibele installatie: instelbaar in hoogte en breedte
 • Geen vloerbevestiging voor iedere ligbox
 • Snelle montage

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.