Deze website maakt gebruik van cookies.

Friesian Polder koematras For cows

Friesian Polder koematras; belangrijk basiscomfort

De Friesian Polder koematras biedt comfort voor zowel uw jongvee als grootvee.

Images of Friesian Polder koematras

Friesian Polder
Friesian polder

Hygiëne en comfort

De Friesian Polder koematras biedt een goed comfort voor jongvee en een basiscomfort voor grootvee. Het matras bestaat uit een waterdichte duurzame topcover die voor een egaal en droog ligbed zorgt. Het foam van 4,0 cm is van hoge kwaliteit en zorgt voor zachtheid. Het matras biedt hygiëne en ligcomfort voor uw jongvee.

Goede huisvesting is van belang voor een goede jongvee opfok. De Friesian Polder biedt een uitstekend ligcomfort voor uw jongvee voor een aantrekkelijke prijs.

Onderdelen

 1. Egale topcover - Duurzaam, zorgt voor een droog bed
 2. Basisfoam 4.0 cm - Biedt zachtheid en comfort

Kenmerken

 • Geschikt voor jongvee én grootvee
 • Arbeidsgemak
 • Goede grip en comfortabel 

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.