Deze website maakt gebruik van cookies.

Breeze Fan For cows

Breeze Fan

De Breeze Fan ventilator zorgt voor een luchtstroom met hoge snelheid in de stal waardoor koeien gekoeld worden en insecten verdwijnen.

Images of Breeze Fan

Breeze Fan
Breeze Fan
Breeze Fan melkstal
Breeze Fan
Breeze Fan
Breeze Fan
Breeze Fan

Grote volumes verplaatsen

Door het verplaatsen van grote volumes lucht wordt ook verse buitenlucht in de stal gezogen via de openingen in zij- en/of eindgevels. Een lichtgewicht onderhoudsvrije polyester ronde behuizing maakt de Breeze Fan gemakkelijk te reinigen is en voorkomt dat er vuil of bacteriën in hoeken kan komen.

De Breeze Fan kan ook uitgevoerd worden met een frequentieregeling waardoor de snelheid traploos instelbaar is en daardoor nauwkeurig op de gewenste capaciteit kan draaien. Dit geeft bovendien een besparing op elektriciteit.

Toepassingen

De Cowhouse Breeze Fan wordt ook regelmatig toegepast in combinatie met de Windforce ventilator. Hierdoor worden die delen van de stal welke buiten het bereik van de Windforce vallen ook gekoeld. Naast melkveestallen is de Breeze Fan ook uitermate geschikt voor pluimvee-, geiten- of schapenstallen.

Images of

Breeze Fan en Windforce

Kenmerken

 • Onderhoudsvriendelijke behuizing
 • Uitstekende luchtstroom i.c.m. zeer goede energie-efficiëntie
 • Volledig gesloten motor met hoog rendement

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.