Deze website maakt gebruik van cookies.

Feedstall For cows

Feedstall; ongestoord vreten

Met de Cowhouse Feedstall heeft elke koe haar afgeschermde plek aan het voerhek. Hierdoor is er minder concurrentie en wordt verdringing voorkomen.

Images of Feedstall

Feedstall
Feedstall renovatie
Feedstall in de praktijk

Natuurlijke, droge vreetplek

Met de Cowhouse Feedstall heeft elke koe haar afgeschermde plek aan het voerhek. Hierdoor is er minder concurrentie en wordt verdringing voorkomen. Door het verhoogde platform met onze Dairy Floor te bedekken hebben de koeien een natuurlijke en droge vreetplek wat de klauwgezondheid ten goede komt. Bovendien worden ze niet gestoord door een mestschuif.

Met het gebruik van de Feedstall neemt het aantal verstotingen sterk af. Ook eten koeien 25 minuten meer. Het aantal koeien dat niet staat te vreten, maar wel bij het voer aanwezig is, daalt. Hierdoor is de mestgang achter de Feedstall minder druk bezet en kan daardoor minder breed worden.

Kenmerken

 • Minder concurrentie
 • Natuurlijke en droge vreetplek
 • Door de compacte bouwwijze, een efficiëntere inrichting

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.