Deze website maakt gebruik van cookies.

Omdat uw koeien het verdienen

Omdat uw koeien het verdienen … en wij exact weten wat ze verlangen

Waar wij voor staan

 • De koe altijd op nummer één
 • Goed luisteren naar uw verhaal
 • Samen tot iets moois komen
 • Dit doen we al 20 jaar!

Cowhouse wint gouden Animal Welfare Award met nieuwe ligbox ‘Dreamstall’

Handig om te weten

Met de breed uitgevoerde ligbox, genaamd ‘Dreamstall’, werd Cowhouse onderscheiden met een zilveren medaille voor de innovatie en de prestigieuze gouden Animal Welfare Award voor het bijdragen aan een beter dierenwelzijn. Lees hier verder >

 

Cowhouse lanceert nieuwe ‘Dreamstall' ligbox.

Dreamstall

Dit is waarom wij koeien op nummer één zetten

Onze producten zijn ontwikkeld op basis van het natuurlijk gedrag van de koe. Het observeren van koeien in de vrije natuur dient bij Cowhouse als basis om verbeteringen aan te brengen in haar leef- en werkomgeving. 

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.

Laatste beoordeling

Thomas Dijkstra

Rasquert, Groningen
Thomas Dijkstra, Rasquert

In de stal van Thomas Dijkstra staan de koeien rustig te vreten en liggen ze tevreden te herkauwen in de stroboxen. De Windforce ventilatoren draaien intussen op een langzaam tempo hun rondjes. Enorm warm is het op deze dag niet, maar zodra de temperatuur boven de 18 graden is slaan de ventilatoren automatisch aan. Ze zorgen ervoor dat de koeien kunnen genieten van frisse lucht en een koel stalklimaat. “De koeien doen het er goed op”, stelt Thomas tevreden. “Tijdens warme dagen zien we dat het koegedrag niet verandert en dit is een goed teken.”

Bekijk alle beoordelingen

Opgeleverde projecten

Renovatie

Wat heeft het precies

 • Diepstrooiselboxen vervangen door Dutch Mountain koematrassen
 • De koeien liggen meer omdat ze meer grip hebben
 • Arbeidsverlichting en meer comfort voor de koeien