Deze website maakt gebruik van cookies.

Calf Zone For cows

Calf Zone; Individuele en groepshuisvesting

Een diervriendelijk huisvestingsconcept waarin kalveren zowel individueel als in kleine groepen kunnen worden gehuisvest. De Calf Zone is zeer gebruiksvriendelijk voor de melkveehouder.

 

Images of Calf Zone

Calf Zone
Calf Zone
Calf Zone
Calf Zone
Calf Zone
Calf Zone

Zorg en aandacht voor jonge kalveren

Het jongvee is de basis van uw bedrijf; zij bepalen de toekomstige productiviteit van de melkveestapel. Huisvesting speelt hierin een belangrijk rol. In de Calf Zone kunt u pasgeboren kalveren individueel opvangen in de allerbelangrijkste eerste weken. Op deze manier krijgen ze zorg en aandacht die ze nodig hebben.

Een afzonderlijke huisvesting van jonge kalveren is van belang, omdat kalveren zeer vatbaar zijn voor de overdracht van bepaalde ziekten. De Calf Zones beschermen kalveren tegen tocht en contact met andere kalveren.

De verwijderbare zijwanden van de Calf Zone zorgen ervoor dat u de kalveren gemakkelijk kunt groeperen. Omdat de wanden uit glad materiaal bestaan zijn de boxen gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten.

Kenmerken

 • De naadloze wanden van plastic geven bacteriën geen kans om te hechten en zijn gemakkelijk schoon te houden
 • De wanden zijn eenvoudig te verwijderen zodat u groepen kunt maken, de wanden schoon kunt maken en meerdere boxen gelijktijdig eventueel machinaal kunt uitmesten
 • Gebruiksvriendelijke deuren welke naar twee kanten te openen zijn
 • De Calf Zones zijn leverbaar met verschillende achterwanden (open, dicht, half open en half dicht)
 • Optioneel leverbaar met hooiruif, fleshouder of speenemmer

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.