Deze website maakt gebruik van cookies.

Friesian Island koematras For cows

Friesian Island koematras; comfort & grip

Dit matras biedt uw koeien een zacht ligbed met goede grip wat zal leiden tot een langere levensduur en een hogere melkproductie.

Images of Friesian Island koematras

Friesian Island met Cowcoon
Koe op Friesian Island
Friesian Island
Friesian Island
Friesian Island in bestaande stal
Friesian Island in bestaande stal
Friesian Island
Friesian Island Broersma

Schokabsorberend en zacht

Holstein-Friesian koeien vinden hun oorsprong in de provincie Friesland, het zuivelhart van Nederland. De prachtige eilanden langs de kust symboliseren het nieuwe matras van Cowhouse International. De topcover van de matras is zeer sterk. Het foam van 6 cm dik bestaat uit een schokabsorberende basis met daarbovenop zacht foam. De Friesian Island is een duurzaam matras dat optimaal comfort en grip geeft.

De Friesian Island is opgebouwd uit twee lagen foam met een nieuwe duurzame topcover. De onderlaag is gemaakt van een schokabsorberend foam van 3 cm dik. De bovenlaag dient voor extra zachtheid en is 3 cm dik. Een waterdichte topcover zorgt voor een droog ligbed. Het matras is daardoor gemakkelijk schoon te houden. 

Goed voor de koe, goed voor de productie

“Met de Dutch Mountain koematras hebben we een nieuwe stip aan de horizon in koecomfort land gezet”, vertelt Rinse Andringa van Cowhouse International. “Vanuit dat perspectief wilden we ook onze standaard matrassen naar een hoger comfort-niveau brengen en zijn daar met de Friesian Island goed in geslaagd. Het matras geeft goede grip en heeft een mooi egaal oppervlak.”

Images of

Friesian Island

Onderdelen Friesian Island koematras

 1. Egale topcover - Duurzaam, zorgt voor een droog bed
 2. Topfoam 3 cm - Voor extra zachtheid
 3. Basisfoam 3 cm - Schokabsorberend

 

Kenmerken

 • Arbeidsgemak
 • Duurzaam en schokabsorberend
 • Goede grip en comfortabel 

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.