Deze website maakt gebruik van cookies.

No-Thru ligbox For cows

No-thru ligboxen

Voor situaties waarbij het niet wenselijk is dat koeien de box aan de voorzijde verlaten

Images of No-Thru ligbox

Friesian Island
No Thru ligbox in praktijk
No Thru ligbox
No Thru ligbox met spanband
No Thru ligbox
No Thru ligbox
No Thru met spandband

Kenmerken

Een sterk punt van de ligbox Wisconsin is dat de koe net als in de natuur altijd een vluchtweg heeft. Hierdoor zal zij zich veiliger gaan voelen in de stal. In een noodsituatie zoals bij bepaling van rangorde of tochtigheid heeft zij op deze manier een veilige uitweg zonder risico op rug beschadigingen.

Voor stalsituaties waarbij het niet wenselijk is dat koeien de box aan de voorzijde verlaten, hebben wij een aantal No-Thru opties in het programma:

 • Ligbox Wisconsin model No-Thru
 • Spanbandhouder enkel en dubbele rij
 • 2" buis dubbele rij

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.