Deze website maakt gebruik van cookies.

Dairy Floor For cows

Dairy floor; Maakt van hard beton een veerkrachtige ondergrond

Images of Dairy Floor

Diary floor
Dairy floor
Dairy floor
Dairy floor

Het is u zomers vast wel eens opgevallen. Koeien die over de weg naar de melkstal worden gehaald, lopen praktisch allemaal in de berm. Als het even kan, vermijden ze een harde ondergrond. In een ligboxenstal heeft een koe helaas geen keus en wordt zij bij iedere stap gedwongen over een betonnen vloer te lopen. Met de Dairy Floor van Cowhouse lopen uw koeien wel op een natuurlijke ondergrond.

Hierdoor voelen de dieren zich veilig en hebben ze meer grip waardoor de klauwen minder worden belast. Dit resulteert in een betere klauwgezondheid en soepele gewrichten. Tevens leert de praktijk dat koeien vaker naar het voerhek komen, waardoor de voeropname aanmerkelijk wordt verhoogd. De Dairy Floor is geschikt voor dichte vloeren en kan naast de mestgangen ook in de wachtruimte en melkstal geïnstalleerd worden.

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.