Skywall For cows

Skywall; Automatisch zijwandventilatie

Om goed op de veranderlijke weerssituaties in te spelen, is de Skywall onontbeerlijk om een optimaal leefklimaat voor uw koeien te creëren.

Images of Skywall

Skywall
Skywall
Skywall
Skywall
Skywall
Skywall
skywall

Kenmerken

Met een door een weerstation aangestuurde motor sluit of opent het systeem zich volledig automatisch. Het geeft een zeer grote lichtinval en heeft door het unieke "W" membraam een extra isolerende werking bij koude weersomstandigheden.

Daarom werk je samen met Cowhouse

 • Innovatief

  Wij werken dag in dag uit aan innovaties en het nog verder doorontwikkelen van onze producten. Dit doen wij door eigen onderzoek in samenwerking met veehouders, universiteiten en onderzoeksinstanties op het gebied van dierwelzijn.

 • Koe als uitgangspunt

  Al onze producten zijn ontwikkeld om het welzijn van koeien naar een hoger niveau te brengen. We kruipen daarom in de huid van de koe om te ervaren wat haar behoeften zijn. 

 • Hart voor de melkvee sector en kennis in huis

  Wij werken met mensen die hart hebben voor de agrarische sector en 'iets met koeien hebben'.  Ze hebben veel ervaring en komen vaak zelf van een melkveebedrijf. Daarnaast werken wij nauw samen met externe partners en veehouders. 

 • Luisteren en maatwerk leveren

  Wij zijn van mening dat elke stal een op maat gemaakte oplossing vereist. Wij luisteren naar u wensen en bieden advies op maat. Door korte lijnen kunnen we snel schakelen en houden we persoonlijk contact.

Deze website maakt gebruik van cookies.